Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лапиніна О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Лапиніна О. Л. 
Національно-культурні особливості фразеологічних одиниць із гастрономічним компонентом у сучасній німецькій мові [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Наукові записки [Національного університету "Острозька академія"]. Сер. : Філологічна. - 2013. - Вип. 34. - С. 118-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2013_34_37
Попередній перегляд:   Завантажити - 283.091 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лапиніна О. 
Роль гастрономічного компонента у формуванні цілісного значення фразеологічних одиниць німецької мови [Електронний ресурс] / О. Лапиніна // Мандрівець. - 2014. - № 4. - С. 66-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mandriv_2014_4_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 297.001 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лапиніна О. Л. 
Методика дослідження національно-культурної специфіки фразеологічних одиниць німецької мови з гастрономічним компонентом [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Молодий вчений. - 2016. - № 2. - С. 391-394. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2016_2_96
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.064 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Лапиніна О. Л. 
Тематична класифікація компонентів-гастронімів фразеологічних одиниць німецької мови [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Філологія. - 2015. - Вип. 14. - С. 176-178. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_filol_2015_14_48
Попередній перегляд:   Завантажити - 223.757 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Лапиніна О. Л. 
Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови) [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Наукові записки Національного університету "Острозька академія". Серія : Філологічна. - 2015. - Вип. 51. - С. 249-251. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2015_51_95
Попередній перегляд:   Завантажити - 318.18 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Лапиніна О. Л. 
Специфіка модифікацій фразеологічних одиниць у німецькому газетному тексті [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Наукові записки Національного університету "Острозька академія". Серія : Філологічна. - 2017. - Вип. 64(2). - С. 3-5. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2017_64(2)__3
Попередній перегляд:   Завантажити - 330.246 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лапиніна О. Л. 
Мовна гра засобами фразеології (на матеріалі німецької періодики) [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Науковий вісник кафедри ЮНЕСКО Київського національного лінгвістичного університету. Філологія, педагогіка, психологія. - 2017. - Вип. 35. - С. 66-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkyu_2017_35_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 337.627 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Лапиніна О. Л. 
Особливості відображення культурної інформації у семантиці фразеологічних одиниць сучасної німецької мови з компонентом на позначення транспортних засобів [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Південний архів. Філологічні науки. - 2020. - Вип. 82. - С. 67-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pafn_2020_82_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.967 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Лапиніна О. Л. 
Теоретичні засади німецько-українського усного послідовного перекладу [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія : Філологія. - 2021. - Вип. 47(3). - С. 124-127. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvmgu_filol_2021_47(3)__30
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.793 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Лапиніна О. Л. 
Ідеографічна класифікація фразеологічних одиниць сучасної німецької мови з гастрономічним компонентом [Електронний ресурс] / О. Л. Лапиніна // Науковий вісник Херсонського державного університету". Серія : Лінгвістика. - 2018. - Вип. 34(2). - С. 53-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvkhdu_2018_34(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 219.068 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського